Σεισμοσ Σητεια / Λασίθι - Hxo News : Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Στη σητεία μεταβαίνει το βράδυ της τρίτης ο υπουργός . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Στις πληγείσες περιοχές της σητείας ο πλακιωτάκης. Στη σητεία μεταβαίνει απόψε ο υπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής γιάννης πλακιωτάκης για να επισκεφθεί τις περιοχές που επλήγησαν . Σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.3 στην κλίμακα ρίχτερ, κατέγραψε στις 06:23 το σεισμολογικό δίκτυο, .

Στη σητεία μεταβαίνει απόψε ο υπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής γιάννης πλακιωτάκης για να επισκεφθεί τις περιοχές που επλήγησαν . Σεισμός 3,4 Ρίχτερ κοντά στην
Σεισμός 3,4 Ρίχτερ κοντά στην from flashnews.gr
Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Στις πληγείσες περιοχές της σητείας ο πλακιωτάκης. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . More καθώς και παιδικών σταθμών (ιδιωτικών και δημόσιων) του δήμου σητείας για αύριο τετάρτη 13/10/2021, λόγω του ισχυρού σεισμού των 6,3 βαθμών της κλίμακας . Στη σητεία μεταβαίνει απόψε ο υπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής γιάννης πλακιωτάκης για να επισκεφθεί τις περιοχές που επλήγησαν .

Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία.

More καθώς και παιδικών σταθμών (ιδιωτικών και δημόσιων) του δήμου σητείας για αύριο τετάρτη 13/10/2021, λόγω του ισχυρού σεισμού των 6,3 βαθμών της κλίμακας . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.3 στην κλίμακα ρίχτερ, κατέγραψε στις 06:23 το σεισμολογικό δίκτυο, . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Σεισμός 4,3 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο της σητείας. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021, 19:41. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Στη σητεία μεταβαίνει απόψε ο υπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής γιάννης πλακιωτάκης για να επισκεφθεί τις περιοχές που επλήγησαν . Thetoc team published 12 οκτ. Στις πληγείσες περιοχές της σητείας ο πλακιωτάκης. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Στη σητεία μεταβαίνει απόψε ο υπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής γιάννης πλακιωτάκης για να επισκεφθεί τις περιοχές που επλήγησαν . Στις πληγείσες περιοχές της σητείας ο πλακιωτάκης.

Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Σεισμός 3,4 Ρίχτερ κοντά στην
Σεισμός 3,4 Ρίχτερ κοντά στην from flashnews.gr
More καθώς και παιδικών σταθμών (ιδιωτικών και δημόσιων) του δήμου σητείας για αύριο τετάρτη 13/10/2021, λόγω του ισχυρού σεισμού των 6,3 βαθμών της κλίμακας . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.3 στην κλίμακα ρίχτερ, κατέγραψε στις 06:23 το σεισμολογικό δίκτυο, . Στη σητεία μεταβαίνει το βράδυ της τρίτης ο υπουργός . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Thetoc team published 12 οκτ.

Thetoc team published 12 οκτ.

Σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.3 στην κλίμακα ρίχτερ, κατέγραψε στις 06:23 το σεισμολογικό δίκτυο, . Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Στη σητεία μεταβαίνει το βράδυ της τρίτης ο υπουργός . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . More καθώς και παιδικών σταθμών (ιδιωτικών και δημόσιων) του δήμου σητείας για αύριο τετάρτη 13/10/2021, λόγω του ισχυρού σεισμού των 6,3 βαθμών της κλίμακας . Στις πληγείσες περιοχές της σητείας ο πλακιωτάκης. Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Στη σητεία μεταβαίνει απόψε ο υπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής γιάννης πλακιωτάκης για να επισκεφθεί τις περιοχές που επλήγησαν . Thetoc team published 12 οκτ. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Σεισμός 4,3 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο της σητείας.

Στις πληγείσες περιοχές της σητείας ο πλακιωτάκης. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Thetoc team published 12 οκτ. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021, 19:41. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης.

Thetoc team published 12 οκτ. Σεισμός 3,4 Ρίχτερ κοντά στην
Σεισμός 3,4 Ρίχτερ κοντά στην from flashnews.gr
Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Σεισμός 4,3 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο της σητείας. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021, 19:41. Thetoc team published 12 οκτ. Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Στη σητεία μεταβαίνει απόψε ο υπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής γιάννης πλακιωτάκης για να επισκεφθεί τις περιοχές που επλήγησαν . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού.

Σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.3 στην κλίμακα ρίχτερ, κατέγραψε στις 06:23 το σεισμολογικό δίκτυο, .

Σεισμός 4,3 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο της σητείας. Στις πληγείσες περιοχές της σητείας ο πλακιωτάκης. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.3 στην κλίμακα ρίχτερ, κατέγραψε στις 06:23 το σεισμολογικό δίκτυο, . Thetoc team published 12 οκτ. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021, 19:41. More καθώς και παιδικών σταθμών (ιδιωτικών και δημόσιων) του δήμου σητείας για αύριο τετάρτη 13/10/2021, λόγω του ισχυρού σεισμού των 6,3 βαθμών της κλίμακας . Αισθητός μέχρι την κύπρο και την αίγυπτο ο ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στη σητεία της κρήτης. Τα ρίχτερ του νέου σεισμού στην κρήτη γκρέμισαν το εκκλησάκι του αγίου νικολάου στη σητεία. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Στη σητεία μεταβαίνει το βράδυ της τρίτης ο υπουργός .

Σεισμοσ Σητεια / Λασίθι - Hxo News : Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr.. Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. More καθώς και παιδικών σταθμών (ιδιωτικών και δημόσιων) του δήμου σητείας για αύριο τετάρτη 13/10/2021, λόγω του ισχυρού σεισμού των 6,3 βαθμών της κλίμακας . Στη σητεία μεταβαίνει το βράδυ της τρίτης ο υπουργός . Στις πληγείσες περιοχές της σητείας ο πλακιωτάκης. Τρίτη 12 οκτωβρίου 2021, 19:41.